Varför gick jag upp i rök ett tag? Det får ni veta nedan! Enjoy!

Kära vänner!
Får kanske börja med att be om ursäkt för mitt lilla avbrott härifrån bloggen.
Antar att ni är VÄLDIGT nyfikna på varför och vad som hänt sen sist så här kommer en uppdatering. Enjoy!

Jo nu är ju fallet så att jag sitter med världens mest tini vini jello doppi dopp bikini dator.
Och den har kraschlandat i allt bloggande och idoltittande. Så nu är det dags att satsa på riktigt o då behövs det rejäla grejer, och vem är då storfixarn i mitt liv?, JO självklart PAPPSEN!
Och vips så är en Macbook Pro på intågande från Svedala till Bangkok och landar om 2 veckor.
Jag trodde det skulle dyka upp ett gäng sponsorer som står för datorer o.s.v. men jag antar att jag skriver för lite om vad jag har på mig d.v.s. den där mode delen som verkar viktig i bloggvärlden av nån jävligt märklig anledning, vem fasen blir gladare av att jag har en röd jumper på mig?? hmm får se om jag kan få in nåt mode här eller så nöjer jag mig med sponsorn Palmsped tills någon därute överöser mig med prylar och miljoner så pappsen kan få en del tillbaka.

I samma veva så var det invägning nr 2 på Fat loss challenge som även den blev en kraschlandning.
Då kände jag bara faaan för jag har gjort alla rätt och verkligen slitit så gick hem grät en skvätt och kände att livet e väl jävligt orättvist, se bara thaifolket som trycker i sig 17 kg ris o 15 L socker om dan men ändå ser ut som 12 år?!! O en annan går upp 10 kg bara av att titta på en kanelbulle!
Men efter lite tycka synd om mig själv tid och fashiontvs bikinishow vart det ett idolavsnitt och nya krafter
o vips så har nu vecka 3 visat en nedgång på totalt 2,7 kg PLUS att jag känner mig super i välmående o det slår ju alla kilon i världen :) och skönheten kommer ju innifrån : )
Så några botoxläppar o.s.v. kommer denna blogg ej skåda.

Ledsen för att dessa heta före-bilder ej kommit upp men det kan ni gotta er med att dem kommer upp nästa vecka OJOJ.


Annars så kan jag berätta att jag trivs som firren i vattnet men behöver nog ut o se mig om lite då det börjar bli lite enformigt att sitta vid steamern o kolla in den kokande broccolin dagarna i ända så nu ska Bangkok utforskas även efter klockan 17 LIVING ON THE EDGE!!!!

Det jag känner jag måste jobba med här i Bangkok är att få fram mig själv i detta rövarspråk.
Då kan man tro att jag menar thai men nej nej för här i Bangkok är det folk från hela världen och engelska står först på listan så då borde det ju gå galant MEN ni som känner mig vet att det inte e aslätt att vara Johanna Palm förvirrad på ett gym som man dessutom aldrig vart nån vidare stammis på.

Så det ni kan se framför er är mig totalt förvirrad i ett gym som säkert använder vissa grejer både upp och ner och bak o fram.

De flesta av er vet ju om denna lilla story men för att ni ALLA ska få en inblick i hur illa det är med min engelska så ska jag hänga ut mig ännu mer här på bloggen. Kör ba kör.
Jo det var för några år sen på mitt kallskänksjobb i salladsbranchen där det en vacker dag i all stress stod 2 långa mörka herrar framför mig och klumpen växte i magen då jag kände på mig att det inte är svenska som kommer komma ut här.
Och med all rätt så var frågan som kom från herrarna, - What kind of salads do you have?
Här skulle man kanske tänka snabbt o för det första fatta att dem menade vilka typer o inte vilken salladssort.
Men nej nej Johanna Palm tänker inte innan hon pratar så det enda jag tänkte var isbergsalld, isbergsallad, isbergsallad VAFAN heter isbergsallad?
Äsch jag kör på en direkt översättning poff ba så det som kom fram var Ice-montain-salad.


Dem såg ut som 2 frågetecken och jag som en körsbärstomat så jag for in i disken o kollegorna tog över.
En annan incident var tonfiskröra. jamen vafasen jag kör på tuna-mess, det blev oxå fel : /.


Så jag känner att dem jag pratar med här tycker nog mellanåt att jag e lite wacko i huvudet.
Exempelvis när vi i omklädningsrummet diskuterade datorer och vilken jag skulle köpa och om jag skulle göra det här eller i Sverige.
Mitt problem jag då ville bolla var det här med tangentbordet att ÅÄÖ saknades.
Då sa en tjej nåt om att man bara kunde klistra på de bokstäverna på tangentbordet.
Så min motfråga då gjorde att dem uppfatta som att jag undrade om det bara räckte att klistra på detta o vips så ändras det automatiskt, när jag i själv verket ville veta hur och var man laddar ner det svenska språket isåfall OJOJOJ dem skratta och jag hitta inga engelska ord för att förklara mig ur situationen utan kände bara Whatever pallar ej dem får tro att jag e tappad bakom en tågvagn.
Känns ju ändå i kroppen just nu som jag är tappad bakom en tågvagn efter gårdagens hårda pass så WTF.


Det förväntas att vi svenskar ska kunna engelska men vem fasen har sagt att jag diggade engelska i skolan. Vem vet om att jag vart placerad med SFI gruppen på högstadiet för att ha engelska med dem då jag var på samma nivå. Så det jag vill ha sagt är...Ta inte för givet att ALLA svenskar kan engelska flytande OKEEEEJ!!!!


Så fortsätt följ mitt mål d.v.s kommer Johanna Palm få fram sitt riktiga jag?
Haha nu vet jag vad ni tänker: Men det där låter ju precis som du Johanna haha men NEJ jag känner inte att jag får ut mitt rätta jag på engelska.

Keep in touch!!! Nu blir det ägg o torkade katrineplommon som jag för övrigt lärt mig heter prune :)


Kommentarer
Postat av: Karin

Störsköna pinglan, gud vad jag skrattar! Skönt att man kan bli lite underhållen så här en tråkig fredagsförmiddag! Den där Bangkokresan lockar allt mer nu... :)Kraaam

2011-09-30 @ 11:09:14
Postat av: Camilla

Hade funderat på vart du tagit vägen Johanna : ) Härligt att du är tillbaka, jag dör av skratt.... du är så ROLIG!!! Å grattis till dina kilo du tappat, skit bra!!!

2011-09-30 @ 20:26:28
Postat av: Thomas

hej Johanna, ett roligt inlägg på din blogg skrattade!!! så fortsätt så kanske dom kommer o sponsrar dig, jag kommer att läsa alla inlägg. vi hörs via skype

2011-10-01 @ 19:20:29
Postat av: cissi

ha ha ha underbart, tuna-mess, ice-mountin salad-skrattar på mig mitt i tentaskrivandet. =) det var skönt det. kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

2011-10-03 @ 14:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0