Vad hände egentligen med Mowgli?Jag har ju även fått en hel del frågor om djungelmannen Mowgli så nedan kan ni läsa en update om detta.

För er som inte vet så var ju jag och lillasyster kanin på semester i Thailand i december på ön Koh chang i 5 veckor. Efter 3 veckor utan ett span i sikte började jag och syrran inbilla oss att thaipojkarna på stranden faktiskt va lite exotiska när dem stod där och skakade shake efter shake.
Så vips så var mitt nyårslöfte att fixa en thai!
När jag då träffade Mowgli hamnade jag i nån slags dimmig förtidig djungel-30 årskris och trodde att det här kan ju bli nåt på riktigt. Det gör inget att han säger laining istället för raining och att det enda vi kan prata om är what you eat today? typ.

MEN denna 30-årskris är nu förbi och jag är åter 28 igen!
Så efter detta meddelande nedan från Mowgli bestämde jag mig att Nä nu är det dags att komma back to the reality och göra min grej BARA min grej!

hi how are u?now i miss i feel u with me i hope i feel exul tant to be wiht u u are good i hope u feel happy bet ter to not spaek be for thence forth i feel sorry for u i have to say and make me happy thank for what to see laugh sorry to see to much i have to see


Ja mer behöver väl inte tilläggas mina kära vänner!
Kommentarer
Postat av: Karin

hehe... vilket virrvarr med ord, förstod han ens själv vad han ville säga med det meddelandet?

Nä kör hårt nu, ensam är stark... eller :PKraaam

2011-09-12 @ 12:22:45
Postat av: cissi

ha ha ha underbart! du måste ju ha skrattat en hel del iaf!!

2011-09-12 @ 12:31:21
Postat av: Msnge Smith

LOL, värre än mina kl 03.00 sms

2011-09-12 @ 17:30:40
Postat av: Camilla

Hi,Hi..... Johanna.... du är smått galen men jag tycker det är underbart! Du gör det som vi alla andra sitter här hemma o drömmer om men vågar inte göra : ))

2011-09-12 @ 21:42:51
Postat av: Milla

HAHAHA! Asså jag bara sitter här å garvar för jag kan höra din röst i huvet som betättar det jag läser. Kör på bara nu har du ju i alla fall testat ;)

Kul att man äntligen fick se en bild :)

Hi-tech som man är så var det först idag som jag fatta vart man skullle gå in och kommentera... bättre sent än aldrig.... Kram!

2011-09-15 @ 18:11:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0