Im back in business!!

Nu är äntligen bloggen igång igen :) och för er som undrar vart jag tog vägen denna gång så har jag inväntat min nya dator Macbook Pro då min mini laptop kollapsade efter för mycket bloggande och idoltittande!

MEN jag säger bara OJOJOJ Macbook Pro hahaha jaaa vi får se när jag fattat hur man lägger upp bilder för det här är ju rena rama arabiskan.
Tog mig 4 h att fatta hur jag skulle ladda ner skype så då kan ni ju tänka er MEN dont give up.

Jag kommer ju ha all tiden i världen att lära mig alla finesser nu när man kanske blir strandsatt då översvämningarna som ni kankse hört om är på infart även i den area där jag bor i Bangkok, oj där slank det in ett engelskt ord victoria silvstedt here i come.

Så här skriver en annan bloggare om läget kring översvämningarna:

Översvämningarna är nära nu.
Det känns som vattnet kryper sig närmare och närmare. Ska tydligen enligt senaste rapporterna kunna nå riktigt centrala delar i natt. Dock är det rätt intressant när viss media försöker överdramatisera vissa saker. Översvämningar på vissa genomfartsleder som visas på teve idag blir alltid översvämmade vid skyfall så de i det området är vana. Inget ovanligt med en fil i varje riktning och liknande. Nu kanske det stannar lite längre i och för sig.

Och det är verkligen otroliga siffror vi pratar om nu. 350 döda, nästan 50% av landets yta dränkt, med mera, med mera. Tragiskt på alla sätt och vis. Beklagar verkligen. Yingluck har ingen direkt good luck i starten av hennes karriär som premiärminister.Så vad brukar jag säga det går bra nu. Nu ska jag åka Sky train till Siam paragon som ligger några stationer från där jag bor då vatten, ägg, tonfisk ja i stort sett allt på min shoppinglista är heeeelt out of stock(silvstedt igen)
Så min uppgigt idag är att försöka ladda med mat och vatten. Ficklampan är redan inköpt då det även varnas om strömavbrott om vattnet kommer kuuuuuul att man bor på våning 27, då kan man verkligen säga living on the edge, fast i rummet på våning 27 med 700 tonfiskburkar och ingen el, toa o.s.v. o.s.v.

Vi får se jag skriver enn uppdatering inom kort om jag inte fastnar i hissen gaaaah näää det var dumt skrivet nu blir pappsen orolig där hemma :) skoja pappsen jag ska hålla mig ifrån hissar när och om vattnet kommer.
Oj det där lät som jag är gravid, när vattnet kommer haha.

Vad har hänt annars sen sist hmm självklart jätteglad för min nya dator, sen har min käre vän Jonny kommit hit som för övrigt fraktade hit datorn.
Det roliga med han är att vi hade en blind date när han kom för vi hade aldrig träffats utan han är en gammal kunds kompis som jag fick kontakt med på gamla jobbet då han också skulle flytta till Bangkok.
Så vi har facebookat nu i 7 månader och det klickade verkligen så det var ju awesome att det även känns bra att hänga live.
Tänk att man kan hitta såna nya supervänner genom fejjan grymt!
Så jag och Jonny har många bollar i luften och projekt på gång, mer om det kommer.

Annars känns det som jag blivit överkörd av ett tåg då det var 2 stenhårda pass igår.
Först Bootcamp 07 sen small group training på gymmet. båda passen med vd:n för gymmet som tydligen tycker det är mucho kul att köra hårdast med mig!
Han var på mig som f.. om allt och tydligen har han gett mig smeknamnet Yo vilket känns lite hip hop.
Men ja sa det vafasen lugna ner dig nu, det är klart jag inte vet hur jag ska göra med alla maskiner jag har ju vart en soffpotatis i 28 år. Alltså jag formulerade väl mig inte exakt så för vad skulle soffpotatis heta på engelska? Sofa potato??

Kul och skriva här igen och jag har 700 000 mer saker att berätta men vi börjar så här så skriver jag mer om vad som hände med kanal 5, översvämnigar och mina kommande besök m.m.

Mot shopping av förnödenheter (hmm heter det så? Köper man ju inte varje dag hemma i Svedala direkt)

På återhörande
/ Ms Hit by a train

 


Kommentarer
Postat av: Thomas

Hej, nu är det på banan igen med bloggen, så man kan läsa ditt nya liv i Bangkok, bara inte allt blr på engelska i fortsättningen för då!!!!!!!!!! Kör hårt

2011-10-23 @ 15:06:56
Postat av: Johanna Palm

Nej nej bloggen är på svenska jag pratade om facebook där blir det mer swenglish framöver! :)

2011-10-23 @ 16:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0