Jag är numera ett boxnings proffs!

Todilooo!
Näää nu får det bli fler inlägg om jpsfatloss!
Var på gymmet idag i vanlig ordning.
Det jag sysslar med nu när 30 day fat loss challenge är slut är att jag fortsätter med Bangkok Bootcamp måndag, onsdag och fredag. Tisdag, torsdag och lördag är det meningen att vi ska köra small group training med vår tränare på gymmet men då folket jobbar så blir det ofta bara jag.
Mina ben är numera blåprickiga och idag fick jag reda på att mina knän värker för jag har utfört vissa träningsövningar fel i 28 år. Knän som en 70 åring, Det går bra nu. Men gör om gör rätt.
Dem ska börja med fight club på gymmet som jag tycker verkar kul så idag fick jag testa på det så nu är jag proffs eller?? HERREGUUUD vad hände med hjärnan i tonåren det undrar jag! Snuriggare än snurrigast det är min sammafattning men kul va det!
Lovar att dessa bilder på före och efter kommer upp snart :)
Ska även fota på bootcamp och in action i gymmet! Så keep updated! Tills dess får ni hålla till tåls med bilder som den här nedan. Såg nästa ut så här idag.
Nä nu sova för sömn och stress sätter käppar i hjulet för min fat loss kom vi fram till idag!
Vafan har man för fel? Hur kan man stressa när man är ledig i ett manana land som Thailand hmmmm det är mig en gåta och jag kommer jobba på att lösa den och bli lugn som en filbunke.
Natti natti
/ Johanna Ali

Kommentarer
Postat av: Camilla

Härligt att du är tillbaka, har saknat dina galna inlägg : )Simma lugnt i BKK!!

2011-10-25 @ 22:05:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0