Veckans sågning!

Kära bloggläsare!
Ni som känner mig vet att jag är otroligt petig, kräsen, ja på gränsen till jobbig.
Nedan följer nu mina senaste sågningar.
Som ni läste i mitt tidigare inlägg så var ju krokodilerna nu nära i Bangkok och jag bestämde mig för att fly till Phuket:)
Jag har alltid haft mina föraningar att denna sida av Thailand inte är Johanna style MEN då dricksvatten och ägg var slut även i de närliggande orterna så var det lika bra att haka på mina tyska vänner på denna resa.
Vi landade i Phuket och ångesten var total!, så direkt på morgonen tog vi en minibus till Koh Lanta som ju ska vara ett sånt paradis enligt många.
Inte heller detta var Johanna style.
Jag gjorde en jämförelse med Mallorca på facebook men tar nu tillbaka det då det inte alls stämmer! Däremot tensta i Stockholm där har vi en bra jämförelse.

Efter 3 dagar så åkte ja själv tillbaka till Phuket för att fira födelsedag med några vänner och för att jag härifrån sen ska flyga hem till mitt kära Bangkok! Så här är jag nu med 7 miljoner ryssar, smutsiga stränder och bargator där dem kan svenska.
Alltså HERREGUD hahaha vad gör jag här?!!! Ta mig härifrån! Om jag får välja att bo på Lanta, Phuket eller Svedala så åker ja fasen hellre hem.
Jag har saknat Bangkok sen minut 1 och det ser jag som ett gott tecken på att jag hittat rätt plats för mig!
Sen kan jag åka till mitt kära Koh chang när ja vill slappa!
Igår var det min födelsedag och det är nu bara 1 år till 30 och igår samlade jag ännu fler vuxenpoäng när man barfota dansa runt till Waka Waka på Bangla road i Patong med 5 kg blomkransar runt halsen och med en hjärtformad rosablinkande trollstav. Det går bra nu.

Så efter birthday partyt vaknade man idag lagom trasig och det värsta av allt.....jag hittade chips och choklad papper i papperskorgen!!!!!! Fat loss challenge vafan hände?!!! Så idag blev det en 6 timmars promenad utan överdrift med min vän Jonny boy. Bakis, varm o jävlig USCH och sen idag avslutade jag med en bakis hamburgare på Hard rock!
typ 700 Bath SERIÖST denna burgare är också med på sågarlistan men var kanske tur det så man ej tryckte i sig hela den med. Imorrn är det ny start igen och det firar jag med en fisketur på sjön! Nu ska hajar fångas och näsa brännas bort.
Nej jag får skriva mer när jag är i bättre form puh skönt att nästa party är på julafton för min del :)
Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0