Varför gråter jag? Varför skrattar jag? Vad vill jag? Vem firar jag?

Gråter: NÄÄ nu måste jag fixa internet på rummet! Kan inte sitta och böla i receptionen längre! Fy fasen vad idol och True talent är bra!!! Ni får dock inte säga nåt för jag har inte kommit ikapp alla avsnitten än :) Kört världens maraton denna helg men ändå inte hunnit me alla, så fortsättning följer imorgon.

Skrattar: Sen heeelt seriöst...till er som inte skrattar ihjäl er åt solsidan....Get a life! Det är den bästa serien under mina 29 år punkt slut.
Så bara för att jag inte kör fredagsmys/ svenssonliv så tro INTE att jag dissar allt som där hör till! Jag Är fortfarande och kommer ALLTID att vara ett Idolfreak! Men det som är bra är att man kan se det efter och inte sitta med olws festpåse varje fredag i högsta hugg om det faktiskt finns något socialare på schemat :)

Framtid: Asså jag stormtrivs i Bangkok! Och imorgon börjar nya jobbet och vardagen och det känns oxå kanoners!
Man ska aldrig säga aldrig men ser mig verkligen inte i Sverige i framtiden hmm kan det vara så att man är halvthai? Mamma? Thaibrevbärare? Känns det bekant? Finns dock två krux med min bra feeling här och det första är när vi kommer till karlslokar här i Thailand. Sån tur är så är jag ju trött på dessa överlag och trivs kanoners med mitt stay strong stay single liv men risken finns ju att det kan ringa en biologisk klocka om några år och vad gör man då? Adopterar en kines? För i detta land kommer det europer för att gotta sig med de vackra thailändska damerna som ni kanske känner till :) Och risken att träffa någon är inte så stor, om man inte vill jobba på Mowglispåret vill säga men det känns väldigt INTE aktuellt. Mitt andra krux är min kära familj som VÄGRAR att ens tänka tanken att komma och hälsa på mig hmm what o do? Asså min plan e ju att sälja så bra nu så att man kan skicka hem lite biljetter då o då men den enda som e sugen är ju lillasyster kanin.

Fira: Så tills du ångrat dig pappa och känner att en ticket till världens coolaste stad hos världens coolaste dotter känns mer aktuellt så får du idag nöja dig med ett lass med semlor!!
Grattis på fathers day och tack för att du är den som alltid ställer upp och som jag kan ringa till närsom och bolla mina galna tankar och ideér. KRAM till dig poff poff
Fasen vad gott det ser ut! Skulle kunna trycka i mig 10 st direkt nu på studs men nej nej snart sussa för bootcamp imorrn 06.00 och en ny Fat loss månad Yihaa!
Over and out!

Kommentarer
Postat av: pappa

Hej Johanna Tack för din hälsning på dagen F, och lycka till på Måndag med jobbet, så vi kan höres efter din stora jobb dag -,,,,,,,,,,,,,,,,,,

2011-11-13 @ 15:30:55
Postat av: theswede

Intressant infallsvinkel du har, både fat loss och "att bo i Bangkok" :) Ska själv flytta ner i februari för studier och sedan förhoppningsvis arbete i och omkring Bangkok.Hojta om du vill ha lite feedback på viktnergång/träning. Håller på med kroppsbyggning och genomlider även jag den smärtsamma kampen mot dessa helvetiska kilon ;)

2011-11-24 @ 22:36:08
URL: http://swedinasia.blogg.se/
Postat av: Camilla

Johanna..... Vart har du tagit vägen? Saknar dina inlägg : ) har visat din blogg för en kompis så nu har du ett nytt fan : )

2011-12-04 @ 00:13:25
Postat av: jpsfatloss

Hej theswede! Kul att du läst bloggen och tar mina infallsvinklar på rätt sätt :)Kul att du kommer till Bangkok det vill jag höra mer om! Adda mig på facebook så kan vi ta ett glas i BKK! Eller en kopp te om vi ska hålla oss till de hälsosammare alt.Camilla nu e jag back och tack för att du ordnar lite läsare haha hörs snart kram

2011-12-11 @ 16:59:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0