Livsfunderingar en helt vanlig onsdag i bangkok

Hej hopp på er!
Fick nån akut skrivabstinens så här kommer lite av hur Johanna Palms livsfunderingar kan se ut en helt vanlig onsdag i Bangkok.
Får be om ursäkt att mellanrummen i detta inlägg lyser lika starkt med sin frånvaro som mitt minne gör.
Senil vid 29 årsålder Det går bra nu. Nedan kan du läsa om en annan issue jag har. (issue? är det ett ord hmm jaja kändes som det passade in där iallafall så whatever)
Hej bullen! Jag är en tjej på 29 höstar som har ett problem!
Jag är mucho orolig över mig själv. Anledningen till denna oro är IDOL!
Vad har jag för någon konstig idol fetischm? OK jag är väldigt bra på att överdriva MEN nu är det på riktigt, jag kollar på idol ca 3 ggr om dagen!!! Jag har de 10 fredagsfinalerna på datorn och jag kollar hela tiden så nu kan jag säga exakt vad juryn kommer säga innan dem ens hinner öppna munnen.
Hmmm hur kan man tycka något är så awesome haha MEN tror iofs att en anledning kan vara att jag bara har thaikanaler. Eller jag har ju några nyhetskanaler på engelska men seriosly så fattar ja fasiken inte vad dem säger. Som sagt min engelska suger, hmm så ska man börja plugga thai efter nyår, man kanske ska ta en engelska kurs istället :p
Avslutar Idol problemet med att tacka svenska folket som röstade fram rätt vinnare AMANDA LA FONDELL!
Vart är juuuulfeelingen? Jag får inte till den! Tror det bara är att släppa tanken på att stressa fram nån jäkla
julkänsla i detta varma land. Här har dem ju julbelysning året om så näää from nästa år blir det till att åka till Svedala över jul. Igår var det lucia och gran fixades till kontoret vilket va grymt sen hörde jag någon säga:
- Ska vi beställa några små gulingar?
Gäldjen inombords var total, LUSSEBULLAR!!! MEN det var min första reaktion, sen kom det upp ahaaa dem ska beställa några kineser men icke det heller, de prata tydligen om nån gul energidricka jahapp varken lussebullar eller kineser blev det denna gång.
Igår sände jag in hela insatsstyrkan i mitt rum för hjälp med att få upp några märkliga thaigardiner ehhh dem var här i 3 h!!! Och gardinerna ser riktigt ledsna, sneda och kaosiga ut. Men hela min studio e ju lite ramsne så dem passar väl in i guess. Här i Thailand lär man sig att slappna av när det gäller vissa saker, jag menar i Sverige mådde jag psykiskt dåligt om en tavla var sne och hade magont i 5 veckor för mitt vitlutade golv inte riktigt blev i rätt nyans ehhh serious! Vem fan blir lyckligare för ett jävla golv.
Hmm jo min studio har ju även drabbats av en myrinvasion!! Så just nu har jag 7500 småmyror som irrar runt.
Jag tror dem kan komma från min dator!! Ja vet låter ju helt wasted men jag sitter ju en del i receptionen med datorn o där är inte bara de trötta receptionsdamerna utan oxå MYROR a lot. Så jag har ju sett när dem smyger in emellan tangentknapparna! Illa om datorn skulle ta skada, vad säger man då ehh sawa dee kaa can u help me i have ants in my computer!!
Denna låt beskriver min morgon!
http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY
Carpe Diem mina kära monsterdiggare!!

Bangkok Bangkok Bangkok Googleträffar here i come!!

Ojojoj vad mycket som ska uppdateras nu.
Hmmm vart ska jag börja? Får väl börja med att förklara att jag numera är en hårt arbetande kvinna och har insett att det här med blogg inte är lika lätt när man jobbar. En annan grej som inte heller vart lätt de senaste 3 veckorna är träningen Ojojoj!! Jag är helt finito hela tiden sen jag börjat jobba. Jag hoppas att det bara är nu till en början när man ska lära sig både de ena o de andra. För blir ja inte piggare får jag nog snart byta namn på denna blogg.

Vaddå fat loss haha...Dagens Meny:
1 Pizzaslice ( kanske inte låter så farligt MEN vi pratar Pizza Hut extra tjock for cheezelovers)
Sen blev det 2 port chicken massaman
Sen slank det ner en bounty o nån sugarjuice
Poff där slank det ner ett gäng danska cookies med
Varför inte en hel pizza med tjock jävla botten till middag? Jojo där var även den med i menyn
Hmm ja just det sen blev det 2 påsar chips middlesize, så va säger man, det går bra nu.

Och nya chefen på jobbet är lite av en feeder och det florerar en hel del godis och flottiga middagar på kontoret men å andra sidan så kan jag inte skylla på han för man blir ju inte direkt fastbunden och itryckt dessa godsaker utan självdiciplinen har mer gått på julledighet.

Och bootcamplivet lyser oxå med sin frånvaro.
Kommer inte heller kunna köra det i framtiden då det är 06 på morgonen och jag inte är hemma förrns runt 00.00 från jobbet.
Men att fortsätta äta rätt och träna är ju ett måste så nu får jag skärpa mig!!

Har ju upptäckt det här med delivery i Bangkok och jag sammanfattar det med 1 ord FARLIGT!
Man slår typ 3 siffror, säger vad man ska ha och poff så har du en liten Mowgli som levererar till dörren och kostar ju typ noll kronor. Något att tänka på Svedala! Mer delivery, laundry, städhjälp och folk som packar din matkasse och öppnar dörrar. Servicen i Thailand är 7000 år före.

Har förlängt kontraktet på min studio 6 månader till och hoppas att inte taket kommer rasa in el nåt liknande innan jag byter upp mig. Aircondition har ju börjat göra sitt och låter ungefär så som de gör när ett löv har fastnat i fläkten i bilen, ni vet riktigt prasslar, fast här pratar vi inte 1 löv utan ett helt jävla träd!
Sån tur är så har dem ju engineers i byggnaden som kan ordna detta.
Om jag säger så här, dem har nog gått samma hårda utbildning som den engineer som dem skicka in på gymmet på Koh chang när löpbandet gav ifrån sig oljud, den engineern hade ju i och för sig cowboyhatt också men han tryckte ju på on och off knappen och sa - Oh solly madame its not wolk.
Så teknikerna här i min byggnad är på ungefär samma nivå fast dem kanske rökt en hel gräsmatta också.

Så 1 av de 10 ggr dem har vart och petat på acn så stod denna taniga 12 åring på stegen i 2 h med hammare o spik och spika in spikar lite här o var i aircondition hmmm den kan ni ta efter där hemma i sommarstugorna.
Behöver jag säga att den inte blev tyst utan nej nej ner till de trötta damerna i reception igen och hota med att antingen skickar ni upp en som är över 12 och som inte håller på och ramla av stegen eller så flyttar jag in här i reception.

Och Poff så kom det en riktig gentleman med ELTEJP haha jajjemen oh my buddha säger jag.
Så nu har jag en tejpad men tyst aircondition och funderar starkt på att skola om mig till engineer här i Bangkok och sen lär ju företagen hemma headhunta mig!

Jag känner att mina inlägg kan bli mucho osammanhängande men så får det va för jag är nog en rätt osammanhängande person.

Vad det gäller mitt nya jobb så trivs jag bra och kör på för nu ska pengarna rulla in, färdig med det lediga hollywoodfru(fast utan karlslok) livet.
Det jag gör på jobbet är att hjälpa företag hemma i Sverige att ordna med mobilabonnemang och även telefoner och dylikt. Jajjemen ni hör rätt Johanna P håller på att bli så gott som ett mobilproffs.

Så förra veckan vann jag min första säljtävling på detta företag. Mest affärer får middag hela kommande vecka! Yihaa kom lägligt då jag har 25 vitlöksklyftor i kylen.

Sen har vi julen som knackar på dörren! Julstämningen här är total....NOOOOT.
Försöker finna den men med 35 grader och strålande sol så lyckas jag inte, och detta trots att min kära mor har skickat både julkalender och ett superstort tomtejulkort som jag förövrigt såg sticka ut i postboxen vid 04.00 snåret när jag kom lite smått vinglandes hem från Bangkoks nattliv. Blivit lite to much partande sista veckorna och det blev bevisat när jag på morgonen därpå hittar detta stora fina tomtekort bland tallrikarna i diskstället :)

Men pappsen du kan vara lugn, det jag menar med mycket partande är ca 1 gång i veckan men för mig är ju det bara helt crazy och living on the edge.

Nu har jag dock bestämt att köra PT 3 dar i veckan from januari när pengar rullar in som det ska, det går bra nu.

Har även bestämt mig för att plugga thai. Ska göra ett seriöst försök att bli grym!!!

Hmm jaha va har mer hänt i mitt numera hektiska liv?! JO jag har fått en helt ny röst! Japp ni läste rätt, Ni som känner mig vet ju att jag inte kan vara tyst, MEN nu har det gått helt överstyr och jag låter numera ständigt som nån 77 årig gammal whiskeykärring som rökt röda prince sen hon föddes typ. Mmmm Det går bra nuuu.

Oj vad tjatigt med så många det går bra nu, men det går ju jävligt bra nu och ja älskar ju Bangkoklivet!
Brukar ju själv bli lite less på alla de som skriver om hur jävla bra allt är och hur jävla mysigt fredagsmyset är, och hur nöjd man e för att man hunnit städa, tvätta, baka lussebullar, samt har en heeeelt fantastisk man som rullat hemmagjorda härliga cpklämchecka köttbullar till söndagsmiddagen, där självklart dem helt fantastiska svärföräldrarna är inbjudna.
Ibland funderar jag då på om det e så jävla fantastiskt? eller om sanningen är den att det faktiskt hade vart jädrigt nice o bara släppa bulldegen och dra o köra en hangover 2 i Bangkok och vakna upp med en cool tatto runt ögat för att sedan hitta bästisen i ismaskinen!!

Fundera på den mina käraste bloggläsare så ska jag nu fortsätta kolla lite thainews på tv medans idol finalen laddas ner, är nu bara 7 weeks och 2 days kvar på nedladdningen så det är ju kanon :)

Just det nu har jag snyltat in mig på grannens internet med så nu kommer denna blogg bli hetare en hetast med många trevliga uppdateringar framöver!

Okeeeey Over and out
/ Ms BKK

RSS 2.0