Behöver jag byta namn på bloggen eller har jag återgått till min sundare livsstil?!!

Ajajaj blir ingen rik blondinbella av mig inte FASEN vad kass jag är! För lite uppdateringar och en hemsk utväxt i mitt blonda hår då solen lyst med sin frånvaro i 3 veckor nu!!!! GAAAH
Jag är mucho populär i Bangkok nu med mitt bleka face, för ni vet att här ska man ju INTE vara brun för det betyder att du är en fattig jävel som jobbar ute på risfältet nej nej här ska man jobba på kalla kontor med ac och helst ha vitt babypuder i fejjan då är man som framgångsrikast så jag är jävligt inne just nu!!!

Jaja åter till ämnet! Var tog jag vägen denna gång kan man undra?!!!
Jo det ska jag nu berätta för er mina kära vänner!
Mitt dåliga samvete har hållt mig borta!! Om jag förklarar så här om bloggen istället hade haft namn som jpshangover2.blogg.se eller liknande då kan jag lova att den hade vart väl uppdaterad!
Så i 2 månader har jag nu alltså partat loss med både alkohol och onyttig mat!
DOCK så har dessa 2 månader vart rackarns roliga så ångra sig kan man göra i nästa liv.
Då kan man ju fråga sig vad som fick mig att vakna till liv på bloggen idag och JO im back on track och har nu återigen startat med en ny purfärsk Fat Loss Challenge på världens bästa gym med världens bästa tränare som verkligen legat på mig att komma tillbaka! Typ mess som VAR EEEE DUUU?!!! SKÄRPNING!! Sånt behöver en sån odiciplinerad person som mig! Vissa kan säga att åh va dyrt o hej o hå kör själv istället NEJ NEJ NEJ om Johanna Palm ska köra själv så blir det inget! Man måste lära sig att alla är olika och jag behöver någon som piskar mig när det kommer till träning.

Så känns jädrans bra att jag är igång igen och nu får ni återigen följa mig och jag hoppas att min 2 månaders svacka gör att ni tänker wow hon är en människa!, hon är som mig!, hon faller också ur sitt sunda träningsmönster som hon byggt upp åhh vad spännande att se om hon kan komma på banan igen :)
Det som känns bra denna gång är att jag numera har ett normalt liv i Bangkok! Sist jag gjorde denna challenge så var jag ju här på semster och höll mig undan rätt mycket vilket gjorde utmaningen så mycket lättare men jag funderade ofta på hur det skulle gå när vardagen kom och poff poff bam så gick det åt pipsvängen. Men denna gång däremot jobbar jag 14-23, har massa umgänge där många gillar att partaja loss och äta europeisk flottig mat o.s.v. Ja the real life kan man säga, saker och ting som lockar och drar i en! Så jag skulle säga att det är nu det gäller att plocka fram den riktiga diciplinen!! Denna stad sover ALDRIG! Så vill du ut 7 dagar i veckan så är det mer än fullt möjligt MEN OM du gör det kommer du sluta som VÄÄÄLDIGT många falanger (turister) som tappat bort både pass, fruga, barn och sig själva!! Som alla förstår vill man ju inte hamna där utan i Bangkok gäller det verkligen att hitta människor med bra fritidsintressen!

Jag träffade en intressant karlslok i en bar för några veckor sen (nej nej inget sånt han var gift och hade barn) han var med i en golfklubb som jag framöver ska prova på! Jag sa att jag är grym på minigolf och tror att jag kan bli nya Tiger Woods fast utan sexskandaler! Så återkommer när jag vart där för första gången!!
För övrigt har dessa 2 månader inneburit en massa besök av goda vänner som studsat in i min lilla studio här in the middle of Bangkok! Så tack till era alla som vart här och förgyllt mitt liv med massa skratt m.m. m.m.
En liten dam som återigen kommer studsa in är Mia som kommer från Singapore om ca 4 h så nu är det dags för mig att runda av för nu ska jag skura golvet innan hon kommer då som vanligt mitt rum är invaderat av minipytte myror!!!!!!

Men skriver snart igen för måste få ur mig 2 månaders tankar och funderingar men blir för mycket att ta allt på en gång så we keeeep in touch!
Ps. Just det måste ju bara skryta med att jag igår för första gången kråla och provade simma under vattnet ehh jag vet, jag är 29 år och kunde ju känna att jag borde lärt mig detta i yngre år men men jag har provat så mycket annat som jag lovar att ni inte gjort :p Living on the edgeeee som jag brukar säga Ds.
Over and out!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att läsa det du skriver på din blogg men vad är foton på dina partyn o träning ??

2012-02-05 @ 11:17:49
Postat av: jpsfatloss

Hej hej tyckte det blev för mycket med bilder denna gång men nu kommer jag ligga i med bloggandet så många bilder utlovas!

2012-02-05 @ 11:44:14
Postat av: Camilla

ÄNTLIGEN Johanna, jag har saknat dig!!!

Nu är du tillbaka med dina galna inlägg.... kom i håg att man måste få ha lite kul i bland även om man tränar och äter tonfisk : )Man lever ju bara en gång!!!!

Kram

2012-02-07 @ 21:20:32
Postat av: mamsen

Skönt du är på banan igen! Fast jag håller med Camilla, man måste busa lite mellan varven oxå!!!!

Kul att läsa din blogg, du ska bli författare!! Puss o kram

2012-02-07 @ 21:52:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0