Min första vecka på Bangkok Bootcamp & Fat loss challenge

Mina damer och herrar låt mig presentera min första vecka i Bangkok!
Då jag får många frågor på vad exakt det är jag gör här så ska jag nu berätta :)

Hela den här idén om att åka till Thailand och leva hälsoliv startade för 11 år sedan när jag kom till Thailand för första gången. Då som en förvirrad 18-åring med svamptryckta kläder och en stor identitetskris.
(Mer info om den resan kanske det blir mer av senare i bloggen)
Efter 4 månaders väldigt ohälsosamt liv åkte jag hem till Svedala och där har livet rullat på i 11 år med både det ena och det andra. Den storyn kan vi ta i ett annat inlägg för jag har läst av bloggexperterna att man ska hålla inläggen korta ehhh det kommer jag INTE lyckas med men men.

Jo så efter 8 års sambo/svenssonliv var det dag för MIN resa BARA MIN som jag tänkt på under alla dessa år.
Så fram med google och börja söka på hälsa thailand o.s.v. och vips efter några dagar och många rekommenderade thaiboxningskurser så kom det upp Bangkok Bootcamp!

Jag addade 2 killar som jobbar där och fick mer kött på benen och vips så var jag inbokad på mitt första program som heter Fat loss challenge.

Fat loss challenge pågår i 30 dagar med start i tisdags.
Så varje tisdag, torsdag och lördag träffar jag min grupp samt superduper experter som hjälper oss med coachning i allt från mat till träning men även mycket positivt tänkande.
Påminner en hel del om den inställning en säljare måste ha!

Så vi ses dessa dagar i ca 1,5 h och pratar men även tränar.
Behöver jag säga att jag är helt slut efter första veckan. Första dagarna kunde jag ej gå i trappor så man är redan en kändis bland alla 100-tals securityguards här i huset där jag bor haha.
Men nu är kroppen bara väääldigt trött men men man kör på tuta o kör ba.

De dagar jag inte går på kurserna så deltar jag i Bangkok Bootcamp.
D.v.s. måndag, onsdag, lördag.
Mitt första bootcamp pass var idag (OBS 06:00) ehhh jag ville spy, gråta o försvinna till nån öde strand men nej nej för det stod en hel grupp och väntade på mig vid nästa station så det var bara att haka på.

Resterande tid spenderar jag med min steamer där jag kokar all mat.
Jag springer på supermarkets för att handla den kokta maten samt springer runt som en galning i BKK för att få lite koll på var jag faktiskt är.
Sen är man ju inte grym på engelska så innan jag fattar vad saker och ting är när jag läser på frp. så har det gått 2 h till. Men fråga om ALLT det är mitt tips till er därute! Det finns inga dumma frågor bara dumma svar.
Har lärt mig jättemycket av alla jag möter på gatan och snart kommer man väl på Bangkoks post förstasida som den frågande falangen(turisten)
Sen tränar jag lite till och sen är klockan 20.00 och jag sitter helt slut och försöker mig på det här med att blogga :)

Ikväll ska jag ju försöka lägga upp en bild från mobilen så det ska bli spännandeeee.
(Mamsen och pappsen varför hade inte vi datorer när jag var ung? : )!)

Carpe diem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0