Livsfunderingar en helt vanlig onsdag i bangkok

Hej hopp på er!
Fick nån akut skrivabstinens så här kommer lite av hur Johanna Palms livsfunderingar kan se ut en helt vanlig onsdag i Bangkok.
Får be om ursäkt att mellanrummen i detta inlägg lyser lika starkt med sin frånvaro som mitt minne gör.
Senil vid 29 årsålder Det går bra nu. Nedan kan du läsa om en annan issue jag har. (issue? är det ett ord hmm jaja kändes som det passade in där iallafall så whatever)
Hej bullen! Jag är en tjej på 29 höstar som har ett problem!
Jag är mucho orolig över mig själv. Anledningen till denna oro är IDOL!
Vad har jag för någon konstig idol fetischm? OK jag är väldigt bra på att överdriva MEN nu är det på riktigt, jag kollar på idol ca 3 ggr om dagen!!! Jag har de 10 fredagsfinalerna på datorn och jag kollar hela tiden så nu kan jag säga exakt vad juryn kommer säga innan dem ens hinner öppna munnen.
Hmmm hur kan man tycka något är så awesome haha MEN tror iofs att en anledning kan vara att jag bara har thaikanaler. Eller jag har ju några nyhetskanaler på engelska men seriosly så fattar ja fasiken inte vad dem säger. Som sagt min engelska suger, hmm så ska man börja plugga thai efter nyår, man kanske ska ta en engelska kurs istället :p
Avslutar Idol problemet med att tacka svenska folket som röstade fram rätt vinnare AMANDA LA FONDELL!
Vart är juuuulfeelingen? Jag får inte till den! Tror det bara är att släppa tanken på att stressa fram nån jäkla
julkänsla i detta varma land. Här har dem ju julbelysning året om så näää from nästa år blir det till att åka till Svedala över jul. Igår var det lucia och gran fixades till kontoret vilket va grymt sen hörde jag någon säga:
- Ska vi beställa några små gulingar?
Gäldjen inombords var total, LUSSEBULLAR!!! MEN det var min första reaktion, sen kom det upp ahaaa dem ska beställa några kineser men icke det heller, de prata tydligen om nån gul energidricka jahapp varken lussebullar eller kineser blev det denna gång.
Igår sände jag in hela insatsstyrkan i mitt rum för hjälp med att få upp några märkliga thaigardiner ehhh dem var här i 3 h!!! Och gardinerna ser riktigt ledsna, sneda och kaosiga ut. Men hela min studio e ju lite ramsne så dem passar väl in i guess. Här i Thailand lär man sig att slappna av när det gäller vissa saker, jag menar i Sverige mådde jag psykiskt dåligt om en tavla var sne och hade magont i 5 veckor för mitt vitlutade golv inte riktigt blev i rätt nyans ehhh serious! Vem fan blir lyckligare för ett jävla golv.
Hmm jo min studio har ju även drabbats av en myrinvasion!! Så just nu har jag 7500 småmyror som irrar runt.
Jag tror dem kan komma från min dator!! Ja vet låter ju helt wasted men jag sitter ju en del i receptionen med datorn o där är inte bara de trötta receptionsdamerna utan oxå MYROR a lot. Så jag har ju sett när dem smyger in emellan tangentknapparna! Illa om datorn skulle ta skada, vad säger man då ehh sawa dee kaa can u help me i have ants in my computer!!
Denna låt beskriver min morgon!
http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY
Carpe Diem mina kära monsterdiggare!!

Kommentarer
Postat av: Thomas

Hej det verkar en hel del myror i skallen , det finns att köpa myrr så är allt sin ordning med myrorna, ja det måste vara bättre med ett vitt golv i vasastan U/M o sv jul.

2011-12-15 @ 09:50:01
Postat av: o

Tja! Intressant och givande att läsa en blogg om ännu en svensk i Thailand. Är själv på väg ner för studier + förhoppningsvis senare arbete om ett par veckor :) Tänkte kolla om det är ok att jag ställer ett par frågor till dig via mail eller dylikt, förutsatt att du har tid och ork att svara?Släng gärna i väg ett svar till oskar.hardin@gmail.com

2012-01-03 @ 05:28:00
URL: http://swedinasia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0